Lágy számítás alkalmazása ellenőrzés területén - Péczka, Polett (Bánki Közlemények, 2024)
Lágy számítási módszerek felhasználása nagyon sokoldalú. A mesterséges intelligenciában nagyon jelentős szerepet tölt be, de ennél sokkal egyszerűbben is fel lehet használni. Célom volt, hogy a műszaki életben úgymond mindennapi oldalát is bemutassam ennek az ismeretnek, így egy ellenőrzési példán keresztül mutatom be az alkalmazását a neurális hálózatoknak.