Többképkockás videószteganográfia - Gábor , Kovács; Gábor, Simon-Nagy (Bánki Közlemények, 2025)
Az innovatív titkosítási rendszer egy kétlépcsős megközelítést alkalmaz az adatok maximális védelme érdekében. Az első lépésben egy modern, megbízható titkosítási algoritmus kódolja az érzékeny információt, biztosítva annak dekódolhatatlanságát még felfedezés esetén is. A második lépésben az így titkosított adat láthatatlanul beágyazódik hétköznapi videókba, elkerülve a hagyományos titkosításra utaló nyomokat. A rendszer pixel-alapú beágyazást és képkockák közötti különbségeket használ, így az információ emberi szem számára láthatatlan marad, tovább növelve a biztonságot és visszafejthetetlenséget.